Close

by

Första maj-tal för ett mer humant Sverige

Det är dags att investera framåt, stå upp mot krafterna som sliter samhället isär och sätta de humanitära värdena högst på den politiska agendan. Nu bygger vi ett jämlikt samhälle tillsammans! Detta var budskapet i årets förstamajtal från förbundsordförande Ulf Bjereld och förbundssekreterare Hans Josefsson.

Den första maj talade Ulf Bjereld i Trollhättan inför flera hundra personer, under årets paroll ”Den svenska modellen ska utvecklas – inte avvecklas”. Viktiga teman i årets tal var en human migrationspolitik, en rättvisare fördelningspolitik och dessutom kyrkovalet, i september.

Läs Ulf Bjerelds tal här!

 

 

 

Förbundssekreterare Hans Josefsson talade i ett soldränkt Skene, och berörde vikten av att motarbeta de nazister som nu får fri lejd på svenska gator: ”När högern svajar, låt det stå klart att vänstern aldrig någonsin ska bidra till att göra de bruna krafterna rumsrena i vårt land!”

Josefsson talade också om vikten av en fortsatt invandring till Sverige. Utan invandringen vore vi fattigare, ekonomiskt, socialt och kulturellt.

Läs Hans Josefssons tal här!

 

Bli medlem - klicka här!