Close

by

Vi stödjer Ship to Gaza – Ulf Bjereld en av passagerarna ombord

Idag stävar Ship to Gazas trålare Marianne ut från Helsingborg. Ulf Bjereld, som är föreslagen till ny ordförande för Socialdemokrater för tro och solidaritet, är en av passagerarna ombord.

Ulf Bjereld, styrelseledamot i Tro och Solidaritet, visar sitt stöd för folket i det blockerade Gaza genom att tisdagen den 12 maj resa med Ship to Gaza mellan Helsingborg och Malmö. Båten avgår från Helsingborg ca kl 12.00. Väl framme i Malmö deltar Ulf Bjereld i manifestationen som kommer att äga rum vid Klaffbron kl 17.00. Alla är välkomna dit!

Programmet för manifestationen och information om övriga passagerare finns här:  shiptogaza.se

Socialdemokrater för tro och solidaritet arbetar kontinuerligt för att kunna bidra till fred, demokrati och mänskliga rättigheter för människorna i Gaza och i hela Palestina. Det gör vi genom politiskt påverkansarbete, genom konkreta projekt på plats i Gaza och genom samarbeten med andra.

Ship to Gaza är en sådan samarbetspartner.

Vi stödjer Ship to Gazas fredliga arbete för att återskapa frihet och rörlighet för Gazas folk. Alla goda krafter behövs för att fler steg ska kunna tas för att nå fred, mänskliga rättigheter och ett demokratiskt Palestina, sida vid sida med Israel.

Vi hoppas att Ship to Gazas aktion innebär att blockaden kan brytas och att Marianne — och många andra skepp — kan åka fritt till och från Gaza.

Spara

Comments

comments

Bli medlem - klicka här!