Close

Valrörelse 2018

Valet 2018 är ett viktigt vägval för Sverige. Ska vi fortsätta att vara ett land som ligger i framkant, som andra ser upp till, då måste vi fortsätta att sträva efter jämlikhet och hållbarhet.

Vi står inför stora utmaningar: Klimatförändringarna blir alltmer kännbara och vi kan inte skjuta upp till imorgon att tänka långsiktigt. Samtidigt behöver vi värna människovärdet och solidariteten, och stå emot den ultrakonservativa vågen som sveper över världen.

Du är viktig, och dina åsikter räknas! Oavsett vilken bakgrund du har, så vill vi bygga vår gemensamma framtid tillsammans med dig!

Vi reser genom Sverige med framtidens transportmetod, en utsläppsfri elbil! Vi berättar om vår vision för Sverige – ett växande, gemensamt hem för människor med olika bakgrund, som bygger en gemensam framtid tillsammans.

 

Vecka 33

 

 

 

Vecka 34

 

 

 

 

 

Vecka 35

Mån 27 aug – Växjö

Tis 28 aug – Malmö

Ons 29 aug – Helsingborg/Landskrona

Vecka 36

Tis 4 sep – Jönköping

Ons 5 sep – Linköping

Tors-sön 6-9 sep – Stockholm

Vallåt 2018: Välkommen hem

Valmaterial

Varje år  försvinner 46 miljarder från våra gemensamma tillgångar. Det är pengar som lyfts ur systemet genom systematiskt skattesmitande från företag och privatpersoner, ofta i samhällets absoluta toppskikt. Det motsvarar 128 miljoner om dagen som borde tillhöra oss alla, men som istället går till skatteparadis. I vår Bonusbudget 2019-2023 tecknar vi våra visioner för vad vi skulle kunna göra för dessa pengar.

I vårt valmanifest beskriver vi våra visioner för Sverige under de kommande åren. Sverige är ett växande gemensamt hem åt människor som med olika bakgrund bygger en gemensam framtid. Genom en grön nyindustrialisering ser vi fram emot höjd livskvalitet, internationell konkurrenskraft för svensk kunskap, och lägre levnadsomkostnader både i stad och på landsbygd. Ladda ner och läs manifestet här!

Använd våra delningsbilder till din lokalgrupps valarbete!

Valbudskap på åtta språk

För oss i Socialdemokrater för tro och solidaritet är det självklart att arbeta för att engagera nya svenskar i det socialdemokratiska projektet för ett bättre Sverige. Ladda ner vårt valbudskap på åtta olika språk!

Välj språk i tabbarna nedan och klicka på bilden för att öppna som PDF, eller högerklicka och välj att ladda ner länkens mål.

STS folder beskriver förbundet på åtta sidor – vad vi tror på, vilka vi är, vad vi vill!

Ladda ner den som PDF här, eller hör av dig till kansliet för att beställa den!

Bli medlem - klicka här!